Oglasavanje


Popunite vaše kapacitete na vrijeme, nudimo vam oglašavanje na našem sajtu. U našoj ponudi spadaju dva paketa, ove godine Premium paket je besplatan, a od sledeće će se naplaćivati. Izdvojen paket možete kad god želite da zakupite i preporučujemo ga svima.

Premium Paket
Premium paket košta 30€ na godinu dana, i omogućava vam da vaš objekat zadržite na našoj stranici. Ovim ćete obezbijediti veću zainteresovanost gostiju za vaš objekat kao i bolje pozicioniranje vašeg objekta na tražilicama. Vaš objekat će takođe biti reklamiran i na društvenim mrežama i biti prosleđen svima na mejl koji su se pretplatili na našem sajtu.

Izdvojen Paket
Izdvojen paket košta 50 na godinu dana, i vaš objekat rangira na prvim pozicijama naše stranice. Kao na slici ispod u ovom primjeru ovaj paket koristi Vila Šćekić. Kao što možete primetiti broj pregleda je daleko iznad ostalih. Korišćenjem ovog paketa omogućavate da vaš smeštaj vidi i veći broj posjetioca i na ovaj način brže dođete do klijenta.

Vila Šćekić

Premium+ paket
Najbolji paket u našoj ponudi za samo 300, snimanje vašeg objekta dronom, dobijate montirani snimak u trajanju od oko 3 minuta u 4K rezoluciji. Izrada 10 profesionalnih fotografija vašeg objekta, i to nije sve uz ovaj paket dobijate i godinu dana reklamiranja vašeg objekta na našoj stranici, posle isteka samo plaćate 30€ godišnje da zadržite objekat na našem sajtu. U nastavku vam ostavljamo primjer jednog objekta koji koristi ovaj paket.Način plaćanja
Omogućili smo vam dva načina plaćanja jedan je putem PayPal servisa, a drugi je putem tekućeg računa. Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge i želite da izvršite uplatu kontaktirajte nas.


Poštovani, nudimo vam Premium+ paket, snimanje vašeg objekta dronom, izrada 10 profesionalnih fotografija i objava vašeg objekta na Vodic.me u trajanju od godinu, za više o ovoj ponudi kliknite ovde!

Pretplati se na našu mejling listu i pratite najnovije smeštaje i novosti sa našeg sajta.

Pretplati se

Statistika


Korisnika: 234
Smeštaja: 164
Rezervacija: 509


Budite i vi dio naše grupe i reklamirajte besplatno vaš privatni smeštaj pridruži se