Oglašavanje


Popunite vaše kapacitete na vrijeme, nudimo vam besplatno oglašavanje na Vodiču. Ukoliko posjedujete smeštaj možete ga dodati u našu bazu i on će biti besplatno prikazan. Ukoliko želite da primate rezervacije putem Vodiča potrebno je da zakupite Premium paket.

Premium paket
Paket vam omogućava da primate rezervacije putem upita i odgovarate na iste. Bolje pozicioniranje vašeg smeštaja i veću posjećenost.

Koja je cijena?
Cijena premium paketa iznosi 30€ na godinu dana.

Ovaj paket vam omogućava prikaz vašeg smeštaja kao na slici:

I to nije sve vaš objekat ćemo reklamirati i na fejsbuk stranici kao i na fejsbuk grupi. Vaš smeštaj će biti bolje pozicioniran i rangiran na pretraživačima kao što su Google i drugi.

Kako da izvršim uplatu?
Uplatu je moguće izvršiti na tekući račun ili na PayPal nalog.

Pratite nas
Najbolji sajt za privatni smeštaj u Crnoj Gori

Pomažemo vam da odaberete najbolji smeštaj u Crnoj Gori i nek vaše putovanje bude nezaboravano. Omogućavamo vam da donesete pravu odluku u odabiru smeštaja. Kada budete željeli da rezervišete ušteđujete čak do 30% jer ne plaćate smeštaj putem posrednika već ste direktno u kontaktu sa vlasnikom.

Novi smeštaj, Akcije i popusti, Jeftini Avio Letovi, Slike Crna Gora, Rent A Car, Smeštaj u svetu, Vremenska prognoza, Turističke Agencije

Budite i vi dio naše grupe i reklamirajte besplatno vaš privatni smeštaj pridruži se