Pregleda: 810

Marija Šerifović za Novu godinu u Baru


Marija Šerifović će nastupiti u novogodišnjoj noći u jednom prelijepom primorskom gradu Baru, na Trgu Vladimira i Kosare. Program će trajati pet dana, a počeće 28. decembra gde će predgrupe biti 31. decembra Akademia, a 1. januara Padrino bend. Plavi orkestar će takođe nastupiti 1. januara.

Pored muzičkog spektakla koji će prirediti Marija Šerifović, a koji nas očekuje u najluđoj noći i reprizom Plavog orkestra, posjetioci će uživati u prelijepo okićenom Trgu, a moći će takođe da degustiraju i kupe barske specijalitete na štandovima koji će krasiti ovaj trg.

Hoteli će prirediti aranžmane svima koji žele da praznike provedu u Baru. Za kraj vam ostavljamo da poslušate novu pjesmu od Marije Šerifović

Pratite nas
Najbolji sajt za privatni smeštaj u Crnoj Gori

Pomažemo vam da odaberete najbolji smeštaj u Crnoj Gori i nek vaše putovanje bude nezaboravano. Omogućavamo vam da donesete pravu odluku u odabiru smeštaja. Kada budete željeli da rezervišete ušteđujete čak do 30% jer ne plaćate smeštaj putem posrednika već ste direktno u kontaktu sa vlasnikom.

Novi smeštaj, Akcije i popusti, Jeftini Avio Letovi, Slike Crna Gora, Rent A Car, Smeštaj u svetu, Vremenska prognoza, Turističke Agencije

Budite i vi dio naše grupe i reklamirajte besplatno vaš privatni smeštaj pridruži se